| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Roman

|
Написане: субота лютого 06, 2010 8:36 pm Тема повідомлення: Смазывание пластиковых шестерен |
|
|
Вопрос и есть в название темы:
чем правильно смазывать металлические и пластмассовые шестерни в механизме копира?
Спасибо за информацию! _________________ Удача - это постоянная готовность использовать шанс. |
|
| Догори |
|
 |
RuTa
|
Написане: неділя лютого 07, 2010 12:57 am Тема повідомлення: |
|
|
Більшість шестерень в копірах працюють без змазки, що і чим змащувати описано в сервісних інструкціях, так в двох словах не опишеш, та й в кожній моделі свої точки змащення. для рікошних апаратів ця інформація знаходиться в розділі Preventive Maintenance _________________ Доля разума на Земле - единица постоянная, а население растёт! |
|
| Догори |
|
 |
Andriy
|
Написане: середа лютого 24, 2010 4:01 pm Тема повідомлення: Re: Смазывание пластиковых шестерен |
|
|
| Roman написав: | Вопрос и есть в название темы:
чем правильно смазывать металлические и пластмассовые шестерни в механизме копира?
Спасибо за информацию! |
Можна 5 копійок? взагалі із зайвою змазкою я б не ризикував. Раз не має бути, то краще не смарувати. А то машинка з пилюкою працює - наросте на цій змазці і потім все міняти або мити  |
|
| Догори |
|
 |
Roman

|
Написане: середа лютого 24, 2010 5:21 pm Тема повідомлення: Re: Смазывание пластиковых шестерен |
|
|
| Andriy написав: | | Roman написав: | Вопрос и есть в название темы:
Спасибо за информацию! |
Можна 5 копійок? взагалі із зайвою змазкою я б не ризикував. Раз не має бути, то краще не смарувати. А то машинка з пилюкою працює - наросте на цій змазці і потім все міняти або мити  |
Чого саме виникло таке питання - працював апарат тихо гарно, а тут почав працювати гарно але голосно (десь в районі додаткових лотків) і нибі нічго окрім галасу не змінилось. Розібрав все передивився - ніби все на місті. От і думаю, щоб то ще можна було зробити. Ну краще хай так працює, чим все перемивати.
Дякую! _________________ Удача - это постоянная готовность использовать шанс. |
|
| Догори |
|
 |
|