2013-05-15 11:15

Компанія Ricoh анонсувала дві нові повноколірні промислові моделі: Ricoh Pro C5110S і Ricoh Pro C5100S.

 

7 травня 2013 року

Компанія Ricoh анонсувала дві нові повноколірні промислові моделі: Ricoh Pro C5110S і Ricoh Pro C5100S.

Pro 5110S and Pro C5100S

Завдяки високій швидкості друку - до 80 стор. / хв. для Ricoh Pro C5110S і 65 - для Ricoh Pro C5100S - нові машини підходять для виробництва рекламних матеріалів, оперативної поліграфії, матеріалів для розсилки (direct-mail). Обидві моделі забезпечують друк на папері формату SRA3 щільністю до 300 г/м2 з роздільчою здатністю 1200x4800 dpi. У системах Ricoh Pro C5110S і Ricoh Pro C5100S використовується виготовлений за новою технологією тонер, який дозволив збільшити охоплення кольорової гами на 10%. Також новий тонер має нижчу температеру плавлення, що з одного боку знижує споживання енергії і відповідно вплив на навколишнє середовище, а з іншого істотно скорочує час розігріву апарата.

У машинах Pro C5110S і Pro C5100S також використовується вдосконалена технологія переносу тонеру, яка забезпечує високу якість друку на щільних глибоко-текстурованих носіях. Відмінною особливістю цих двох моделей є автоматичний вибір оптимальних параметрів температури і натиску для кожного типу носія на основі даних з багатої бібліотеки носіїв. Серйозною конкурентною перевагою нових систем Ricoh в своєму ціновому сегменті є можливість прямого друку на конвертах. Крім того, розширені налаштування нових моделей дозволяють друкувати банери довжиною до 1260 мм.

"Нові моделі доповнюють портфоліо рішень для повнокольорового цифрового виробничої друку компанії Ricoh, яке зараз включає моделі Pro C901 Graphic Arts +, Pro C751 і Pro C651, - зазначив Грем Мур, керівник підрозділу з розвитку виробничої друку в регіоні EMEA, Ricoh Europe. - Машини підійдуть для клієнтів, яким необхідна універсальна, надійна і доступна за ціною система, здатна забезпечити стабільно високу якість професійного друку ". 

Pro 5110S  і Pro C5100S легко інтегруються з портфоліо програмного забезпечення Ricoh Totalflow. Вони також включають ряд провідних технологій, розроблених для флагмана Pro C901 Graphic Arts +. Серед них нова платформа FS100 EFI Fiery, яка використовується для нового сервера E42B. Вона забезпечує професійне управління кольором і високу швидкість растрування для підвищення продуктивності, а також має розширену бібліотеку носіїв що дозволяє швидко вибирати  необхідні параметри для широкому діапазону матеріалів. 

Додаткова функціональність забезпечується завдяки широкому набору сумісних фінішних опцій таких як буклет-мейкер, фальцювальник, перфоратор. Серед них -  фінішер-брошурувальник Ricoh SR4100 з новою функцією виготовлення квадратного корінця. 

У Ricoh запевнили що нові вирізняються високою продуктивністю і надійністю. У разі неполадок світлодіодні індикатори та анімовані інструкції дозволять операторам швидко усунути проблему. А система замінних блоків (ORU), за допомогою яких сервісне обслуговування машини може бути частково виконано навченим оператором, дозволяє скоротити час простою обладнання до мінімуму. 

"Здатність обробляти багато невеликих різноманітних типів завдань, швидко і з максимальною продуктивністю, має важливе значення для задоволення потреб клієнтів у динамічному середовищі друку сьогодні", говорить Мур. "Це було ключовою метою дизайну для Ricoh Pro C5110S і Ricoh Pro C5100S. Вони допоможуть економічно ефективно поставляти широкий спектр послуг друку для вирішення проблем, з якими щодня стикаються підрозділи друку організацій".

по матеріалах сайту www.ricoh-europe.com

http://www.ricoh-europe.com/about-ricoh/news/2013/new_ricoh_proC5110S_and_C5100S.aspx


<< До списку новин