Ricoh - № 1 в сегменті продуктивного лазерного кольорового друку

2012-07-30 18:53

Фахівці InfoSource ставлять Ricoh на перше місце ринку Західної Європи.

Лондон, 4 червня 2012 - згідно з останніми даними, отриманим за результатами досліджень фахівців InfoSource, Ricoh Europe PLC досягли лідерства в сегменті продуктивної лазерної кольорового друку на ринку Західної Європи. Дослідження компанії в Західній Європі за перший квартал 2012 року показали, що на частку Ricoh, як виробника в індустрії продуктивного лазерного кольорового друку, припадає 42,5%, що свідчить про значне збільшення частки ринку в порівнянні з торішнім показником в 27,7% за аналогічний період.
Graham Moore, директор з розвитку бізнесу Ricoh Europe в сегменті продуктивного друку коментує: "Ми адресуємо цей тривалий успіх у Західній Європі широким можливостям наших швидкісних, високоякісних рішень, в тому числі серією Ricoh Pro ™ C901 Graphic Arts, Ricoh Pro ™ C751, включаючи моделі Pro C651 і Pro C751. Інновації та продуктивність, реалізовані в даних моделях, дозволили нам досягти такого бажаного в умовах жорсткої конкуренції визнання. Наші клієнти одностайні в тому, що інвестиції в технології Ricoh супроводжуються і знаннями, і досвідом, і довгостроковій підтримкою, і управлінням в рамках широкого спектра додаткових послуг, включаючи такі спеціальні програми як Ricoh Business Driver Programme ™. Якість продукції, в поєднанні з широким спектром послуг і рівнем післяпродажної підтримки, дозволяє Ricoh позиціонувати себе істинним партнером гравців ринку поліграфії Західної Європи ".
Підхід компанії Ricoh до довгострокових партнерських відносин, послуг, якості бізнесу, були лише деякими з причин, озвученими клієнтами, в основному поліграфічними підприємствами, на виставці Drupa 2012, при розміщенні нових замовлень на адресу Ricoh. Представники польської компанії Multikop, що спеціалізується на поліграфії та дизайні, підписали угоду по Pro C651EX, для просування послуг з високоякісного продуктивного кольорового друку. «Ми б хотіли збільшити спектр наших пропозицій по кольоровому друку високої якості, швидкого виконання різного роду тиражів», сказав Jerzy Misztal, директор з продажу. "Ми також хотіли б розширити нашу клієнтську базу, додаючи нові послуги".

Компанія Corsham Print з Великобританії, вибрали Ricoh Pro C751 для посилення виробничих потужностей і можливостей, з метою поліпшення офсетного і цифрового друку. Засновник компанії і генеральний директор Chris Perry сказав: «Якість друку було високим, але найважливіше, це те, що це якість була постійним. Ми були вражені функцією бічної реєстрації, а також рівнем моральної і технічної підтримки, який ми отримаємо від Ricoh. »

Graham Moore вважає, що: «Після успішного Drupa для Ricoh, показники ринку свідчать, що компанія займає лідируючі позиції в динамічному європейському ринку обладнання продуктивного лазерного кольорового друку».

На додаток слід зазначити, що недавно, серія Ricoh's Pro C901 Graphic Arts Edition була названа найшвидшою у своєму класі пристроїв, згідно з рейтингом InfoTrends «Західноєвропейський ринок продуктивного друку та копіювання: 2008-2011 рр..» Дана серія моделей, так само була лідером в 2011 році, серед устаткування в своєму сегменті, з піковим робочим циклом від 301K до 999K, з часткою західноєвропейського ринку більш ніж 31%.
 

www.ricoh-international.com/about-ricoh/news/2012/20120604_Ricoh_Number_1_in_Production_Colour_Cut_Sheet.aspx


<< До списку новин